Hoe zoek ik de beste garage uit?

Hoe zoek ik de beste garage uit?

21-09-2016

Elke autobezitter kan niet zonder een garage. Er kan immers altijd iets voorvallen met uw auto, of het is weer tijd voor de APK-beurt. Maar hoe weet u nou of een garage betrouwbaar is? Veel mensen gaan vanuit gemakzucht naar een garage in de buurt. Maar hoe kan u nou weten of deze goed en betrouwbaar is? Daarom kunnen automobilisten tegenwoordig hun ervaringen delen op de site van de ANWB!

Wie op de site van de ANWB in het zoekvenster invult ‘reviews garage’, vindt daar een schat aan informatie. Ook kunt u hier zelf uw positieve of negatieve ervaringen plaatsen. Als u de zoekterm ‘best beoordeelde garages van Nederland’ invoert, kunt u in één oogopslag zien welke garage er bij u in de regio uitstekend presteert. Bent u na een servicebeurt op zoek naar iemand die uw auto kan verkopen? Dan bent u juist bij ons aan het goede adres, wilt u uw auto bijvoorbeeld in Amsterdam verkopen? Zoek dan niet verder!

Het plaatsen van een garage review is heel simpel

Om het voor de garagehouder en zijn personeel, maar ook voor u, leuk te houden, heeft de ANWB op zijn site de afdeling ‘garagepraatjes’. Hierbij treft u de meest vermakelijke en hilarische gebeurtenissen uit de dagelijkse praktijk van een garage.

Wie al jaren lang tevreden is over zijn garage kan meteen in actie komen. Het plaatsen van een garagereview op de site van de ANWB is heel simpel. U zoekt uw garage op, dan inloggen met uw ANWB-account en u wordt verder geholpen. Vervolgens kunt u uw review desgewenst delen met Facebook of Google-plus.

ANWB heft baat bij veel beoordelingen ter verbetering van de reviewsite

Omdat de ANWB baat heeft bij zo veel mogelijk beoordelingen van autobezitters, heeft ze iets moois voor u bedacht. Wie op hun site een beoordeling van een garage achter laat, maakt kans om zijn laatste garagerekening vergoed te krijgen door de ANWB. Voorwaarde is dat de rekening niet boven de duizend euro is en u de rekening uiterlijk 5 december 2016 bij hen heeft ingediend.

U kunt zelf een bijdrage leveren aan het success van de garage reviews van de ANWB. Zo kan het zijn dat u bijvoorbeeld een garage mist. Laat dat de ANWB weten in dat geval, dan controleren zij of het een professioneel bedrijf is dat aan de voorwaarden voldoet. Op deze wijze komen alleen controleerbaar deskundige garagebedrijven in het overzicht.

Wie garagehouder is, heeft de mogelijkheid om te reageren op beoordelingen. Ook kan een garagehouder aangeven welke diensten hij levert en zijn eigen bedrijfsgegevens bijwerken, voor het geval deze niet mochten kloppen. Mocht u nog vragen hebben over het verkopen van uw auto? Neem dan contact met ons op!