Particuliere auto verkopen

Voor het verkopen van uw particuliere auto zijn diverse redenen te bedenken. Wellicht bent u toe aan een nieuw model, heeft uw auto schade of gebruikt u hem gewoon te weinig. Wat de reden ook is, bij het verkopen van uw particuliere auto is belangrijk dat de verkoop snel en op correcte wijze gebeurt, en dat u de prijs voor uw auto ontvangt die de auto echt waard is.

Uw particuliere auto verkopen: welke opties hebt u?

U hebt grofweg twee opties om uw particuliere auto te verkopen: uw auto verkopen aan een andere particulier, of aan een autobedrijf, zoals een garage of een internetopkoper.

Uw particuliere auto verkopen aan een andere particulier kan bijvoorbeeld door een briefje achter de ruit te plakken, een advertentie in een plaatselijke krant of een autotijdschrift te plaatsen of uw auto aan te bieden op een autoverkoopsite of algemene verkoopsite. Hoe dan ook, er kan aardig wat tijd overheen gaan voor u uw particuliere auto kunt verkopen. Het kan een tijd duren voordat u een bod krijgt, en dan hebt u nog kans dat het bod veel te laag is. Ook als men de auto komt bezichtigen, wordt er vaak geprobeerd om af te dingen. Die onderhandelingsfase, voordat u uiteindelijk uw particuliere auto kunt verkopen voor een goede prijs, kan enige tijd kosten en kan nogal frustrerend zijn. Vervolgens moet u goed opletten of uw koper betrouwbaar is. U moet natuurlijk betaald krijgen binnen een redelijke termijn, maar ook de vrijwaring moet goed gebeuren. Wanneer dat niet gebeurt, belanden boetes van de koper bij u op de mat.

Verkopen aan een garage of internetopkoper gaat vaak een stuk sneller, en wanneer u in zee gaat met een betrouwbaar bedrijf, worden zaken als de betaling en de vrijwaring ook netjes en vlot geregeld voor u. Uw particuliere auto verkopen aan zo’n partij kan wel tot gevolg hebben dat u een lager bedrag krijgt voor uw auto.

U kunt uw particuliere auto snel en voor een eerlijke prijs verkopen aan NuAutoVerkopen

Gelukkig is er NuAutoVerkopen. Wij zijn een RDW-erkend bedrijf dat al meer dan 25 jaar allerlei auto’s en vrachtwagens opkoopt. U kunt bij ons terecht om uw particuliere auto te verkopen voor een eerlijke, marktconforme prijs. NuAutoVerkopen dankt haar naam aan dat de verkoop in principe binnen één dag rond kan zijn, inclusief de betaling en de vrijwaring.

Meld uw auto aan op onze website of bel met 020 75 79 610. Een medewerker van NuAutoVerkopen neemt dan direct contact met u op en doet u een aantrekkelijk bod. Wanneer u dit bod accepteert, kunt u de auto naar onze vestiging brengen. Neemt u dan een legitimatiebewijs mee, een bankpas en het kentekenbewijs deel 1a, 1b en het overschrijvingsbewijs, of de plastic kentekencard en de tenaamstellingscode. Wanneer u deze zaken meeneemt, kunt u direct uw particuliere auto verkopen. Na de verkoop ontvangt u ter plekke een vrijwaringsbewijs, en maken wij het geld direct over op uw rekening. Gemakkelijker en sneller kan niet, en u ontvangt toch een eerlijke prijs.

Wacht dus niet langer, maar kies ervoor om uw particuliere auto te verkopen aan NuAutoVerkopen!