Auto verpanden

Geldnood, een probleem waar vrijwel iedereen wel eens mee te maken heeft. De vraag is dan, wat is de beste manier om dit op te lossen? De redenen waarom iemand geld nodig heeft zijn zeer divers, een scheiding, ontslag, of wat dan ook. Wat echter altijd overeenkomt is, is de noodzaak voor snel geld.

En hier kan NuAutoVerkopen u de oplossing geven. Wij geven u een breed aanbod aan dienstverlening met betrekking tot motorvoertuigen, waaronder de mogelijkheid om uw auto te verpanden. Dit gaat natuurlijk onder, voor u, zeer gunstige voorwaarden.

Het verpanden van uw auto geeft ruimte

Bij NuAutoVerkopen kunt u terecht om direct en voor een goed bedrag uw auto te verkopen. Toch valt het voor te stellen dat u de noodzaak van uw autobezit niet wilt negeren. Uw auto verpanden is dan de oplossing. Tenminste, als het gebeurt onder goede voorwaarden. Wij geven u al het voordeel, of het nu gaat om het verkopen of als u deze wilt verpanden.

Vrijwel elke auto is bij ons welkom en natuurlijk ook de eigenaren daarvan. Dit betekent dat ook als u een negatieve BKR-registratie heeft, u bij ons welkom bent voor het verpanden van uw auto. Daar houdt het niet mee op: wij geven u direct geld en wij bieden u een mooi bedrag voor het voertuig, vaak al wel 50% van de actuele waarde.

Voordelen genoeg dus om uw auto te verpanden bij NuAutoVerkopen, met misschien wel als grootste dat u uw auto weer terug kunt kopen. Bij het terugkopen betaalt u trouwens alleen het geleende geld en de opstalkosten. U betaalt geen rente Bij NuAutoVerkopen.

Uw auto verpanden bij NuAutoVerkopen geeft u dus de mogelijkheid om snel, onder de meest gunstige voorwaarden, een som geld te krijgen, zonder dat u uw auto definitief kwijt bent.

Hoe werkt het verpanden van uw auto?

Bij NuAutoVerkopen kunt u niet alleen snel geld krijgen voor het verpanden van uw auto, ook de service is van topkwaliteit. In een gesprek gaat u samen met ons de precieze voorwaarden voor het verpanden van uw auto bepalen. Samen met u bekijken we wat de waarde is van uw auto en komen we tot een beleenbedrag. Ook wordt besproken wat de termijn van de belening is en tot wanneer de periode loopt waarin u uw auto terug kunt kopen.

Lukt het u niet om de auto terug te kopen binnen de gestelde periode, dan kan deze periode eenmalig verlengd worden. Koopt u uw auto dan nog niet terug, dan wordt deze eigendom van NuAutoVerkopen. Zolang als de periode van de belening loopt zal uw auto veilig en droog worden gestald bij ons, er wordt dan ook niet in gereden.

Wilt u uw auto verpanden bij NuAutoVerkopen? Vul eenvoudig het formulier in op de website en wij zullen zeer spoedig contact met u opnemen. Zodra als u de overeenkomst van het verpanden van uw auto aangaat zullen wij zorg dragen dat u het geld direct op de rekening krijgt. Op deze wijze is het verpanden van uw auto dé manier om snel extra geld in de zak te hebben, zonder dat u gelijk uw auto kwijt bent.

Uw auto verpanden doet u bij NuAutoVerkopen!