Hoe werkt het?

HOE VERKOOP IK MIJN AUTO?

U heeft vast redenen genoeg om uw auto te verkopen:

  1. Omdat je het geld goed kunt gebruiken
  2. U maakt weinig gebruik van de auto
  3. Uw auto is niet door de keuring gekomen
  4. Uw auto heeft schade opgelopen

Maar de vraag die u zichzelf moet stellen is: Hoe verkoop ik mijn auto?

Het antwoord op de vraag: “hoe verkoop ik mijn auto?” is niet duidelijk. Manier genoeg om uw auto zo snel mogelijk te verkopen. De makkelijkste manieren zijn:

  1. Via het internet kunt u uw auto op vele sites aanbieden
  2. U belt een garagebedrijf (maar krijgt u dan wel geld voor een sloop/schadeauto?)
  3. U spreekt direct de particuliere markt aan

Genoeg keuze dus, maar welke optie geeft het best antwoord op de vraag: “Hoe verkoop ik mijn auto?”

Mijn auto, hoe verkoop ik deze?

Een vraag die veel gesteld wordt is: “Hoe verkoop ik mijn auto?” Dat is natuurlijk een vraag met veel antwoordmogelijkheden. Toch zitten er bij veel opties nog vaak vele haken en ogen aan. Stel: Uw antwoord op de vraag: “Hoe verkoop ik mijn auto?” is de auto verkopen aan een particulier, dan komt u erachter dat dit, door het hoge aanbod van tweedehands auto’s, veel tijd kan kosten en dat de onderhandelingen lastig verlopen. Geeft u als antwoord op de vraag: “Hoe verkoop ik mijn auto?”: via een autogarage, dan kunt u nog lastigere onderhandelingen ondervinden en zal de prijs vaak laag uitvallen. Het laatste antwoord op de vraag: Hoe verkoop ik mijn auto? Is uw auto adverteren via het internet. U hoeft dan alleen rekening te houden met de eventuele extra kosten voor een website en de hevige concurrentie.

Dus het antwoord op de vraag: “Hoe verkoop ik mijn auto?” Dat doet u bij NuAutoVerkopen!

Verkoop uw auto bij NuAutoVerkopen

NuAutoVerkopen heeft het antwoord op de vaakgestelde vraag: “Hoe verkoop ik mijn auto?” Met ervaring meer dan 25 jaar en een RDW-erkenning biedt NuAutoVerkopen altijd een markconforme prijs voor uw (schade)auto. De naam van ons bedrijf ‘NuAutoVerkopen’ is natuurlijk ook niet zomaar gekozen, de verkoop van uw auto gebeurt in zijn geheel op dezelfde dag nog. Dit houdt in dat u bij uw autoverkoop gelijk een RDW-vrijwaringsbewijs krijgt, wat natuurlijk altijd fijn is. En ook de betaling zal dezelfde dag nog via uw bank plaatsvinden! Doordat wij met NuAutoVerkopen al lang ervaring hebben in het vak en daardoor een breed netwerk hebben, kunnen wij altijd een markconform bod doen op uw auto, met in het achterhoofd dat u een RDW-vrijwaringsbewijs en het geld gelijk heeft.

De conclusie is dus: Hoe verkoop ik mijn auto? Dat doet u bij NuAutoVerkopen!