Schadeauto verkopen

Een auto verkopen kan al lastig genoeg zijn, laat staan als er sprake is van een schadeauto. Misschien denkt u dat als er sprake is van schade, dat u de kapotte auto niet meer kunt verkopen. Onzin natuurlijk, ook een beschadigde auto kan nog steeds verkocht worden. Dan wilt u natuurlijk wel uw kapotte auto verkopen onder de meest gunstige voorwaarden. Dan bent u bij NuAutoVerkopen aan het juiste adres, en niet alleen om een auto met schade te verkopen, maar ook voor een gebruikelijke tweedehandsauto.

Wij geven u het voordeel in het verkopen van een tweedehands auto met of zonder schade, en ook zonder APK geven wij u het voordeel. Dit gaat gepaard met een goede prijs, gunstige voorwaarden en topservice.

Een kapotte tweedehands auto verkopen, ook zonder APK, is eenvoudig gedaan bij NuAutoVerkopen

Er is dus geen reden om te blijven zitten met uw tweedehands auto; het verkopen van deze, ook als er schade en geen APK, gaat vrijwel altijd bij NuAutoVerkopen. En zoals gezegd onder de meest gunstige voorwaarden.

NuAutoVerkopen is een naam met betekenis. Nu uw schadeauto verkopen, het kan bij ons. Meld het voertuig simpelweg aan via het formulier op de website, en wij dragen zorg dat u snel een passend bod krijgt voor uw auto. Dit geldt voor vrijwel het gehele scala aan auto’s. Of het nu gaat om een auto met schade, met of zonder APK, of een gebruikelijke tweedehands auto, u kunt deze direct aan ons verkopen.

Waarom voor een dure APK gaan als u de schadeauto gelijk kunt verkopen

De APK-keuring is duur en als het om een kapotte auto gaat die u wilt verkopen, dan doet u er goed aan om na te gaan of het wel zin heeft om deze te laten keuren. Bij NuAutoVerkopen bent u vaak beter uit als u de schadeauto direct aan ons gaat verkopen.

Zonder de kosten voor de APK is de prijs die u krijgt voor het verkopen van uw kapotte auto misschien lager, maar als u de kosten van de APK vergelijkt tegenover het verminderde bedrag, dan bent u vaak veel beter uit.

Uw schadeauto verkopen gaat bij NuAutoVerkopen dus gepaard met een goede en eerlijke marktconforme prijs en met zeer goede voorwaarden. Waarom zou u dan blijven zitten met uw defecte auto of genoegen nemen met een lastig verkoopproces en te lage prijs?

Ontdek de voordelen van NuAutoVerkopen bij het verkopen van uw schadeauto

NuAutoVerkopen is een RDW-erkend bedrijf. Dat betekent dat al het papierwerk gelijk bij de verkoop voor u geregeld wordt. Zo bent u er zeker van dat u niet blijft zitten met verantwoordelijkheden, wel een veilig idee. Naast een eerlijke afhandeling vinden wij het van belang om u zoveel mogelijk tegemoet te komen in het verkopen van uw schadeauto. Zo zullen wij er voor zorgen dat het afgesproken bedrag op de dag van de verkoop wordt overgemaakt. Uw schadeauto verkopen begint met het invullen van het formulier, daarna zullen wij snel contact met u opnemen en is de verkoop gauw afgerond. Het verkopen van uw schadeauto kan vandaag nog.