Sloopauto verkopen

Een auto verkopen kan al lastig genoeg zijn, uw sloopauto verkopen tegen een eerlijke prijs lijkt dan wellicht helemaal een onmogelijke opgave. U zult waarschijnlijk eerder denken aan een reparatie dan om de auto te verkopen. Maar als u een auto heeft met schade, is het soms nog maar de vraag of het zinvol is om die schade te laten repareren. Het kan zijn dat de kosten om door de APK te komen zó hoog zijn dat een reparatie niet rendabel is. In sommige gevallen zijn de reparatiekosten hoger dan het verschil tussen de dagwaarde en de restwaarde. In dit soort gevallen kan het gunstiger zijn om uw auto te verkopen, bijvoorbeeld aan een bedrijf dat gespecialiseerd is in sloopauto inkoop. Een schadevrije auto verkopen kan soms een tijd duren, dus u denkt nu misschien dat dat voor een schadeauto nog meer geldt. Of u bent bang dat u er niets of nauwelijks iets voor terugkrijgt. U wilt natuurlijk wel uw sloopauto verkopen tegen een eerlijke prijs.

Uw sloopauto verkopen voor een eerlijke prijs

Bij het verkopen van uw sloopauto denkt u er wellicht in de eerste plaats aan uw auto naar de sloop te brengen. In dat geval is het nog maar afwachten hoeveel u nog voor uw auto krijgt. Vaak krijgt u hooguit de waarde van het metaal uitbetaald. Bij sloopauto inkoop kunt u ook denken aan een garage. Maar als u uw auto aan een garage verkoopt, zal deze proberen zoveel mogelijk te wijzen op de schade, om zo de prijs laag te houden. Als u uw auto bij een RDW-erkende garage verkoopt, zal het nog meevallen. Maar wat als u per ongeluk terecht bent gekomen bij een malafide garage, die naast een te lage prijs ook wat betreft service en snelheid te wensen overlaat? Het lijkt zo dus haast ondoenlijk: uw sloopauto verkopen tegen eerlijke prijs. Maar dat is het niet! Voor sloopauto-inkoop kunt u namelijk terecht bij NuAutoVerkopen, wij kopen alle merken auto’s in. Een snelle afhandeling en een goede, eerlijke prijs zijn hierbij gegarandeerd. Bij NuAutoVerkopen kijken we namelijk naar wat uw auto écht waard is, en dat is vaak meer dan u denkt. Bij ons kunt u uw sloopauto verkopen tegen een eerlijke prijs. Het maakt bij ons niet uit of uw auto wel of geen APK heeft. De sloopauto inkoop is bij ons tevens binnen één dag al geregeld, ideaal dus als uw snel van uw sloopauto af wilt. Uw verzekering en de wegenbelasting betaalt u immers tot het moment van de verkoop gewoon door.

Over NuAutoVerkopen

NuAutoVerkopen is zijn een RDW-erkend bedrijf, dus u gaat naar huis met het RDW vrijwaringsbewijs op zak en wij zorgen ervoor dat het afgesproken bedrag nog diezelfde dag naar uw rekening wordt overgemaakt. Doordat wij inmiddels een kwart eeuw ervaring hebben in sloopauto inkoop, kunnen wij u de beste prijs voor uw auto geven en u daarnaast een uitstekende service bieden. Blijf dus niet met uw schadeauto zitten en neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt uw auto ook direct en eenvoudig aanmelden via het formulier op onze website. U krijgt dan snel een passend bod. Dit geldt voor het gehele scala aan auto’s. Uw sloopauto verkopen tegen een eerlijke prijs is bij ons zó geregeld!