Hoe werkt het verkopen van mijn auto?

Hoe werkt het verkopen van mijn auto?

05-12-2016

Veel automobilisten krijgen wel een keer te maken met de vraag of ze nog verder willen met hun auto. Het kan zijn dat de auto de APK niet is doorgekomen, hij te vaak ongebruikt langs de kant van de weg staat, schade heeft of u kunt het geld goed gebruiken. Hoe werkt in zo’n geval het verkopen van mijn auto, zult u zich afvragen.
De eerste vraag die u zich zal stellen, is ‘hoe verkoop ik mijn auto’. Veel mensen kiezen ervoor de auto op een verkoopsite aan te bieden, anderen proberen het via een garagebedrijf of spreken direct de particuliere markt aan. Ga bij uzelf te rade welke methode voor u het best is om uw auto te verkopen.

Minder rompslomp bij verkoop auto via verkoopsite

Wie zijn auto aan een particulier wil verkopen, zal daar vaak veel tijd in moeten investeren. Uw potentiële koper wil bij u langs komen, wil een proefrit maken, enzovoorts. Bij het aanbieden van een auto aan een garage hebt u het risico dat de prijs die u in gedachten had misschien wat aan de lage kant is. Met de verkoop van een auto via een website hebt u alleen te maken met wat advertentiekosten.

Het verkopen van uw auto werkt bij een bedrijf ls NuAutoVerkopen als volgt. Wij bieden u altijd een marktconform bedrag aan voor uw voertuig. Onze naam is niet voor niets uitgekozen, want nog op dezelfde dag verkopen wij uw auto. Prettig hierbij is dat u ter plekke meteen een RDW vrijwaringsbewijs in handen hebt. Verder ontvangt u ook op diezelfde dag het bedrag op uw bankrekening.

Eenvoudig en simpel uw auto verkopen kan bij NuAutoVerkopen

U kunt online uw auto bij ons aanmelden. Wie zijn kenteken invult op onze site en aansluitend het bouwjaar en de kilometerstand en wat foto’s en de contactgegevens toevoegt krijgt op een korte termijn een telefoontje van ons en u ontvangst dan een bod op uw auto.

Als u akkoord gaat met het bod van NuAutoVerkopen, dan wordt de auto in de regel al op dezelfde dag verkocht. Bedenk dat u bij het langsbrengen van de auto behalve uw legitimatiebewijs en bankpas wij het kentekenbewijs deel 1a, 1b en het overschrijvingsbewijs nodig hebben, of de tenaamstellingscode en de plasticen kentekencard. U hoeft in totaal slechts één keer onze locatie in Amsterdam te bezoeken om alles rond te krijgen ten aanzien van de verkoop van uw auto, want alles wordt in één keer geregeld.

NuAutoVerkopen heeft al meer dan 25 jaar ervaring met de verkoop van auto’s. Ook profiteert u van het feit dat wij een RDW-erkenning hebben. Onze meer dan 1200 klantbeoordelingen liegen er niet om. Meld dus snel uw auto aan op de site van NuAutoVerkopen!